Presteren op vertrouwen, trots en plezier.

familiebedrijf baleco stalen buizen maakindustrie  opslag transport staalbedrijf naadloos precisie gelaste machine kogellager dikwandig kokerprofielen

Familiebedrijf

Zoals je wellicht door onze berichten heen leest, zijn wij er trots op om een familiebedrijf te zijn.

Samen betekent veel voor ons, zowel intern als extern, altijd met het oog op continuïteit en een duidelijke focus op normen en samenwerkingen.

Benieuwd waar wij voor staan als organisatie? Lees dan nog even verder, want dat verteld Bart van 't Leven je in deze blogpost.

Meerwaarde

Als bedrijf focussen wij ons dan ook op het creëren van meerwaarde binnen een bestaande of nieuwe keten. Dat begint altijd met goed luisteren en kijken. Wat is er hiervoor benodigd? en wat zijn de valkuilen? Wat kunnen wij betekenen? En bovenal: hoe voegen wij de daad bij het woord?

Wij geloven erin dat als wij als leverancier goed presteren, onze klanten hiervan profiteren. En niet minder belangrijk: het werkgeluk neemt toe en iedereen wordt er beter van. In plaats van enkel te kijken naar de gemaakte omzet, richten wij onze pijlers dan ook op het welzijn van onze collega’s, klanten en partners.

Presteren

Door te presteren hopen wij een sterke en betrouwbare basis te bieden, waardoor onze klanten zich nog beter kunnen focussen op hun eigen specialismen en toegevoegde waarden. Onze collega’s worden stuk voor stuk opgeleid tot vakmensen en kennis maakt dat zij hierdoor gemakkelijker navigeren binnen onze mogelijkheden.

Door tijdig en correct te leveren wordt de ruimte om te presteren voor iedereen groter, wat resulteert in een positieve en effectieve keten. Weten waar je aan toe bent en vertrouwen hebben in de keten maakt je sterker. En dat kleine beetje vertrouwen kan een groot verschil maken.

Bedrijfscultuur

Blije en tevreden klanten resulteert veelal in continuïteit en dat is van groot belang binnen onze bedrijfsvoering. Om dit in stand te houden is een bijpassende en levendige bedrijfscultuur essentieel. Zo’n bedrijfscultuur ontstaat vanuit de kernwaarden en wordt gedragen door onze collega’s. Het uit zich in onze onderlinge communicatie, de manier waarop wij beschikbaar zijn en hoe wij de daad bij het woord voegen.

Betrokkenheid staat centraal

Door de korte lijnen en onze platte organisatie wordt er onderling snel geschakeld, waardoor de flow in het bedrijf op tempo blijft bewegen. De wil om voor en met elkaar te presteren, zorgt ervoor dat wij iedere keer opnieuw tijdig kunnen handelen en beloftes kunnen nakomen.
Presteren geeft plezier en dat doe je met elkaar, dat maakt het werk niet alleen mooi maar versterkt ook de saamhorigheid.

Zo’n cultuur ontwikkelt zich met de jaren en dient ook in stand te worden gehouden. Na 25 jaar kunnen we wel stellen dat deze cultuur gelukkig nog altijd volop leeft en dat we allemaal met beide benen op de grond staan. Dit typeert ons als familiebedrijf en dat is waar wij trots op zijn. Elke dag een beetje beter, samen.

Dit typeert ons als familiebedrijf en dat is waar wij trots op zijn. Elke dag een beetje beter, samen.


Benieuwd naar wat ons team voor jouw organisatie kan betekenen? Neem gerust contact op met een van onze specialisten via: info@baleco.nl

Baleco B.V. - Staalhard Beter in Buizen

Baleco is een klant- en servicegericht familiebedrijf met ruim 25 jaar ervaring binnen de Nederlandse maakindustrie. Baleco is een handelsonderneming en sinds ‘97 is onze visie gebaseerd op continuïteit met een duidelijke focus op normen, standaarden en samenwerkingen.

www.baleco.nl
Vorige
Vorige

Steel Safety Day, veiligheid boven alles.

Volgende
Volgende

Baleco 25 jaar