Gedegen advies

Baleco garandeert een gedegen advies dat leidt tot een duidelijke, overzichtelijke en concrete offerte. Daar snelheid voor onze klanten (en diens klanten) steeds belangrijker is, gaan wij na het ontvangst van uw aanvraag direct voor u aan de slag. Door een persoonlijke werkwijze en een betrokken houding, werken wij efficient en denken wij met u mee.


Beste kwaliteit

Sinds dag 1 werkt Baleco nauw samen met de beste fabrieken en leveranciers ter wereld, samenwerkingen waar wij trots op zijn. Ons brede assortiment is kieskeurig samengesteld met enkel eerste klas, herleidbare producten. Conform de klantspecificaties leveren wij zowel uit voorraad als af-fabriek.


Op maat gezaagd
(ook seriezagen)

Buizen op maat zagen is voor ons niets bijzonders, evenals flexibiliteit. Door flexibel te zijn in onze zaagcapaciteit en snel te kunnen schakelen, bieden wij een onze klanten een snelle en uiterst precieze zaagservice. Geen staalkwaliteit is te hard en geen buis te groot. Ook seriezagen is voor ons een alledaagse zaak.


Door onze snelle service is het voor ons niets anders dan voor de hand liggend dat wij ook snel leveren.
Baleco streeft naar een zo snel mogelijke levering door nauw samen te werking met onze leveranciers, uit onze voorraad en/of af-fabriek. 

Door een jarenlange samenwerking met onze trouwe transporteur en ons eigen speciaalvervoer, kan de buis direct na het zagen op de wagen. Baleco beschikt tevens over eigen spoedtransport. Wij leveren franco door heel Nederland. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestellingen af te halen bij ons eigen magazijn te Hendrik-Ido-Ambacht.

Snelle levering


Een snelle en betrokken service, dat is waar wij voor staan. Communicatie is essentieel, zowel tijdens het offerte stadium als gedurende en na de opdracht. Door alert te werken en onze directe lijnen binnen de organisatie en met onze leveranciers, zorgen wij ervoor dat de benodigde documenten zo snel mogelijk na de levering door u worden ontvangen. 

Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht.

After sales