Sinds 1997.

 

Als we niet doen waar we van houden, dan zouden we niet bestaan. Beter zijn dan anderen, verder kijken en ervoor zorgen dat alles klopt.
Tot in de details.

Baleco is een korte en krachtige naam en dat typeert ook onze werkwijze; korte lijnen binnen de organisatie en een daadkrachtige service verlening.

Wij zijn een familiebedrijf met ruim 20 jaar professionele ervaring binnen verschillende markten zoals de maritieme sector, offshore, automotive en industrie. Baleco bestaat uit vakmensen met passie voor het product en de markt.

Op de hoogte zijn van hetgeen dat speelt en hard werken, dat is de mentaliteit binnen ons bedrijf. Vanaf dag 1 onderscheiden wij ons door middel van korte lijnen binnen de organisatie, de flexibiliteit, onze snelheid en de expertise in onze producten.

Dit gecombineerd met een zeer divers en compleet assortiment vertaald zich in een uiterst daadkrachtige serviceverlening. Bij Baleco garanderen wij een goed en gedegen advies in combinatie met een snelle, duidelijke offerte.

In een tijd waar het woord steeds minder waard is, doen wij er alles aan om daad bij woord te houden. Wij werken elke dag hard om de lijnen strak te houden en onze aanvoerlijnen te verbeteren.

Sinds eind 2016 hebben wij onze voorraad in eigen huis genomen en zijn wij begonnen ons zaagcenter volledig uit te breiden. Met ondertussen meer dan 500 ton op voorraad, 2 nieuwe zaagmachines en een volledige transportafdeling kunnen wij u vertellen dat wij niet stilzitten.

Een team dat met jou meedenkt, kennis heeft van producten, razendsnel werkt en doet wat het moet doen.