Markten

 
 

Verspanende industrie

C-stalen, machinebuizen, kogellagerstalen en fijnkorrelstalen in diverse maten conform klantspecificaties uit voorraad en / of nieuwproductie.
Baleco werkt al vele jaren samen met gerenommeerde, Europese staalproducenten.


Cilinderbouw

Naadloos stalen buizen met de hoogst mogelijke kwaliteiten conform klantspecificaties geboord en gehoond, herleidbaar en met alle benodigde documentatie en markeringen.


Kranenbouw

Met een breed assortiment aan diameters (zowel voorradig als conform klantspecificaties) weet Baleco al jarenlang zijn klanten te voorzien van betrouwbaar, kwalitatief en gecertificeerd buismateriaal.


Automotive

Uiterst exacte bewerkingen en hoogwaardig materiaal en conform klantspecificatie. Een snelle, duidelijke service met overzichtelijke documentatie, strakke levertijden en verpakkingen op maat.


Offshore

Met expertise in de markt en een goede, snelle samenwerking met diverse keurinstanties, levert Baleco hoogwaardig herleidbaar buismateriaal aan bedrijven in de Offshore. Zowel 3.1 als 3.2 gecertificeerd buismateriaal leverbaar uit voorraad.


Lierenbouw

Baleco levert hoogwaardig buismateriaal, gecertificeerd en herleidbaar uit de beste fabrieken ter wereld. Door ons brede assortiment zijn er voor vrijwel alle buisafmetingen mogelijkheden. Zowel uit buis als uit plaat gewalst.


Baggerindustrie

Baleco levert aan bedrijven die zich bezighouden met het uitdiepen, aanleggen en onderhouden van havens en waterwegen. Baleco levert hoogwaardig, gecertificeerd buismateriaal conform de wensen van de klant.